homepage

Il Nostro Hotel

Italiano:

L' Hotel Modestia è un Hotel a 4 piani avente 5 stanze ciascuno arredate con letti matrimoniali e due singoli per stanza con bagno, aria condizionata, TV, cucina e balcone all'interno di essa. Il mare dista pochi passi dall'abitazione; come dice il nome stesso è un Hotel modesto perche soddisfa i vostri piaceri anche con le piccole cose. Spero verrete a passare delle belle vacanze.

Cordiali Saluti    

Il direttore dell'Hotel :Teresa Doda & Anjeza Nisi

 

Shqip:

Hotel Modestia është një hotel 4-katëshe me pesë dhoma ne secilin kat. Çdo dhome eshte e paisur me nje  shtrat  dopio dhe dy shtretër tek , me banjo, ajer te kondicionuar, TV, kuzhine dhe ballkon brenda saj. Deti është vetëm disa hapa nga Hoteli; siç thote dhe emri  vet është një hotel i vogël duke përmbushur edhe kënaqësitë tuaja edhe për gjërat më të  vogla. Shpresojmë se ju do të kaloni një pushim sa me te kendshem.

 Përshëndetje Të sinqerta

Drejtori i Hotelit :Teresa Doda & Anjeza Nisi